Lata poliser och vår i luften

Nu har det hunnit bli mitt i natten igen, och jag känner mig helt pigg. Inte bra. Antar dock att det betyder att jag är frisk igen. Jobbade mellan fyra och elva. Det var varmt idag! Solen sken, snön smälte, det sista som fanns kvar efter förra veckans snöstorm, och det kändes väldigt mycket som vär ute.

Mitt i solskenet, en halvtimme efter att jag kommit till jobbet, försökte fyra män sig på att råna affären bredvid baren. Det är en så kallad "headshop" vilket betyder att dom säljer lite haschpipor och andra drogtillbehör under täckmantel av annat, i det här fallet knivar, svärd, pepparspray osv. Ägaren är en lugn snubbe och han blev inte ens skraj när den störste av de fyra, hoppade på honom och kopplade strupgrepp. Han bara knuffade undan honom och lyfte ut honom ur affären. "I decided not to shoot him". Vilket han nog hade kunnat eftersom han alltid bär en .45 Magnum i byxorna. Rånarna fick inte med sig en enda dollar och som tack för besöket sparkade dom sönder skyltfönstret.


De lata poliserna som kom verkade inte tycka att det var så mycket att bråka om. De promenerade en sväng runt kvarteret en timme efter rånet men hittade givetvis ingen. Bilden är faktiskt av Altoona-poliser, och den togs idag men vid ett annat tillfälle. En stackars trettonårig flicka blev ihjälkörd av en sexton-årig flicka som sladdade på en isfläck när hon körde till skolan. Trettonåringen stod och väntade på skolbussen. Hemskt för alla inblandade.

Annars var det en lagom upptagen afton. Jobbade med Regan som var på ovanligt gott humör. Vi berättade sjuka roliga historier och sjöng American Idol-sånger medans vi pumpade ut mat till folket.

Kommentarer

  1. Skönt att höra att du verkar må bättre Apropå poliser,i TV programmet Cops verkar dom närmast övernitiska , men det ska ju vara underhållning förstås. TRagiskt med den 13 åriga flickan men även hemskt för 16 åringen. Det händer mycket hemskt i världen. Nu börjar jag längta efter att flyga. Kan du fatta det ?? Kram

    SvaraRadera
  2. Mamma som vill flyga... undrens tid är inte förbi. Men så kommer du till grape juice och hot wings, New York och äventyr. Lillan ser fram emot att du och hon fixar i ordning hela Courtyraden. Du kan jobba lite i köket också om du vill, säger hon. Så du inte får tråkigt. Som om det fanns någon risk.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad