Hysterisk fika


Vill bara tala om att det är ingen "walk in the park" att fika med moster och kusin samtidigt. Tre maniska människor som pratar i raketfart om tusen saker samtidigt... Lägg till en massa koffein och allt blir underbart.
Nu ska jag fixa färdigt annons for baren, handla romaine och sen jobba. Regnar idag. Trist. Men annars ar allt bra. MEN JAG HAR EN NY MUS I MITT HUS! Jag hatar dom alla.

Kommentarer

  1. Vem slutar? Regnar? Menar du Regan? Jag Tycker musen ska heta Knicker. Anser du att vi är en pratsam familj ? Som dessutom gillar kaffe. Jagär rädd att det stämmer. Vi tittar på Efterlyst och det är skrämmande med alla besinningslösa mord här i landet. Bilden med röda vallmo är vacker. Med. hämtade. Det var en hel del, och några kvar.

    SvaraRadera
  2. Jag har der så bra förspänt numera,jag kan nämligen se TV och sitta vid datan samtidigt. Häftigt va ? En vacker kvinna i köket. Är det en plansch ? Just nu är din kompis Janne Josefsson i farten med ett debattprogram..

    SvaraRadera
  3. Visste du att jag kan kolla på Janne Josefsson på Internet? Och nej, jag menade att det REGNAR idag, men du hade nog någon föraning för idag sa hon upp sig med omedelbar verkan, så nu blir det många timmar jobbade de närmaste veckorna... Vilket inte gör något eftersom jag sparar till nya däck och skojsamheter när du kommer! More cash to the people!

    SvaraRadera
  4. Har hon fått nytt jobb eller vad? Jag tyckte Janne Josefsson skötte sig bra igår. Han är riktigt i ropet numera. Men makthavarna tycker ju inte om honom föstås. Jag undrar varför. Vi väntar på värmen !! I morgon ska vinterdäcken av . Bra tecken. Nu börjar jag räkna ner för äventyret. Längtar efter dig. Kram.

    SvaraRadera
  5. Spara pengar, komma Sverige, sakna mycket!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad