Piaf och kli i fingrarna


Jag vet att jag är sjuk när jag inte städar. Likaledes vet jag att jag är på bättringsvägen när det kliar i fingrarna och allt jag vill är diska, röja, tvätta. Har varit hemma från jobbet men ändå tagit mig ut. Fika med arbetskamraterna, ärenden till banken och mataffären där jag mötte Jodie som inte jobbar i baren längre, men som var en av de första vännerna här i USA. Skoj att stå och skvallra över parmesanost och baby-morötter. Lyssnar på Edith Piaf och ska ta en omgång Mahjong innan jag tar mig an det försummade hemmet. Längtar efter sol och värme och efter att sitta på verandan med morgonkaffet. Bild av Guddottern.

Kommentarer

  1. Hoppas hostan är bättre.Vi har just köpt en liten hylla att ha i datarummet, som snart är det mysigaste rummet i lägenheten. jag tillbringar mycket tid där. Nu ska IKEA hyllan monteras. Kram

    SvaraRadera
  2. Skont att hora att du borjar bli friskt igen. Har i Thailand regnar det mest nufortiden men idag har jag kopt en hangmatta, jag och par har varsinn nu som vi kan ta det lugnt i ute pa var balkong, med utsikt over b.la papayatrad. Vatskebristen ordnade sig, mar fint nu. Det galler bara att ata ofta och dricka mycket. Jag tankte skicka ett vykort till dig men kom pa att jag inte har din adress med mig..Kan du skicka den? Fick du forresten brevet i vintras? Hursomhelst jag saknar dig, vi ses i New York. Par halsar massor ocksa. Puss och kram!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad