Kunde man vara


Nu ska jag sova fast det är mitt på dagen. Ledig idag och förkyld. Hostar som en galen sanatorié-tant. Sålunda kan jag njuta av att ligga i sängen och läsa bra böcker. Har ju tömt Barnes & Noble på deras reaböcker. Moster handlar det jag behöver och jag bara gottar mig. Sedan kan man ju alltid önska att man var i Central Park i New York just nu istället, precis som Guddottern var när hon tog bilden här ovan. Inte precis vad man förväntar sig när man tänker på New York.

Kommentarer

  1. Förkyld igen? Håll dig varm om fötterna och ligg inte under ett dragigt eller öppet fönster. akta dig för drag !!!.Och VILA när du är ledig !! Kanske gör du det idag då. Än en gång,sköt om dig !!!!

    SvaraRadera
  2. Minnet av polisen som körde oss i hästkärran poppade upp och gav en varm känsla, önskar att jag kom till den staden en gång till. Kram.

    SvaraRadera
  3. Vi kan ju ta oss en tur om en 2 manader... typ. Svårare är det inte. Och kul var det och kul skulle det vara igen. Det känns ju som hemma nu!

    SvaraRadera
  4. Money,money,money. It always comes down to that . Time will tell. Love from. Hoppas din hosta bättrar sig.

    SvaraRadera
  5. krya p[ dig men det verkar inte illa att ligga till sängs och läsa bra böcker. Jättefina bilder på din blogg. Ha en fortsatt bra onsdag

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad