Alla fredagsbloggare

Lat som jag e, klistrar jag bara in alla fredagsbloggare direkt av Annika!
Fredagsbloggare:
Nilla,
Simone,
Anna,
Desiree,
Annika,
Anne,
Petra ,
Anna-Saltis ,
Millan ,
AuroraBuddha,
Anki,
Lullun,
Marianne,
Victoria,
Susanne,
Lia,
Cecilia,
Leopardia
Anne-Marie,
Marina,
Marie
Strandmamman
M.K.B
Ulrika
Jemaya
Nina
Kicki
Barbamorsan
NY fredagsbloggare: Mia

Kommentarer

  1. Hej! Tänkte bara meddela att jag inte är med i gänget denna månad. Kände mig inte alls inspirerad av temana och har dessutom mycket annat på gång. Intressant att läsa att du är journalist och har böcker på gång, jag är inte journalist, men har skrivit artiklar, skulle ivlja skriva mera...kanske böcker...vi får se. Verkar som om du har mycket meningsfullt du kunde göra, hjälpa många med dina talanger!

    SvaraRadera
  2. Jag tillhör inte fredagsbloggarna, men tillåter mig att hoppa in denna vecka. Fick veta idag att en s,k, ungdomskärlek avlidit på sin födelsedag. Såg honom i somras då han, apropå ny karriär, stod utanför en affär och sålde jordgubbar,och verkade helt nöjd med detta. Det tycker jag känns skönt att tänka på.

    SvaraRadera
  3. Men vem var det? Någon jag känner eller vet om? Hur som helst, är jag ledsen för din skull, mamma lilla, men ett fint minne verkar det vara, det med jordgubbarna. Den idén ska jag spara tills jag blir gammal. Jag ska sälja jordgubbar, småprata med folk, äta så många jag har lust med utan att bry mig.... ända tills jag dör. Bättre sätt är svårt att tänka sig.

    SvaraRadera
  4. Det var nog just som du säger, träffa folk, småprata lite , att komma ut. Sin födelsedag skulle han väl fira på Kreta, för det var där han var när han dog. Han hette Stig, din moster vet nog vem han var. För övrigt så köpte jag en jättefin matta ( som jag ,och även sonen tyckte),härom dagen . Den har jag lagt i mitt datorrum, och det blev så bra!

    SvaraRadera
  5. Jag har varit flitiga med fredagstemat innan men denna månaden är det lite si och så... Jag kommer igen!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad