Fredagstemat

Först var det vår. Många blommor planterade jag. Många, många, många...Sen kom lilla mamma hit på besök och hon planterade en massa blommor. Massa, massa, massa. Och träd. Och buskar. Och ännu mer blommor. Men vi hann med att fika också. Vi hann med en försommarfest i en trailer, med alla galningar från baren. Robyn fyllde 50 och hon blev INTE glad då vi överraskade henne med kalas - hemma hos henne. Men skoj hade vi.Chet och hans flickvän tror inte på sommarkläder. Rocksvart funkar året om, men varmt blir det.Hade första festen hemma i trädgården också¨. Den var kul. Inte lika roligt att städa upp eländet på morgonen. Men tack vare lilla Isabella och Alexander gick det ganska fort. Tack och lov för barnarbetare.


Invigde min nya grill på riktigt på 4th of July. Måste grilla majs då. Corn on the Cob.

Sen var vi ju på skjutbanan några gånger. Alltid lika upplyftande. Och högljutt. Fan vad det smäller.


Men det sommarminne jag minns mest, men inte varit med om denna sommaren, är att vandra på Bohusländska klippor. Solvarma klippor. Vid havet...

Kommentarer

  1. Kul att du hänger med på våra fredagsteman! Det ser ut som du har haft en härlig sommar, trots brist på skärgårdsklippor ;-) Jag säger det igen, din lilla trädgård ser sååå mysig ut! Jag har aldrig grillat majskolvar, pratade senast om det förra helgen i Virginia - nästa sommar kanske!?
    Trevlig helg!
    PS Svart bakgrund... jag är inte övertygad - man kan inte se dina rubriker!

    SvaraRadera
  2. Jisses gumman ! Jag vet att du saknar klipporna. Den grå men skiftande graniten. Jag tröttnar heller aldrig att vandra på dom .Just nu bryts det gråa av lila ljung horder av styvmorsvio, som blommar för andra gången. Dessutom är det en massa gula blommor som jag inte vet namnet på. Men jag kan längta efter att få se bergen opp mot Barnes and Noble i höstskrud. Det går inte heller av för hackor, eller hur ? Vi hörs.Kraaaaamar

    SvaraRadera
  3. Där är du ju!
    Välkommen till temat då!!

    SvaraRadera
  4. mmm inte finns det något i hela världen som slår Bohusläns klippor, det är jag helt överens med dig om:-) Barnarbete, det kör vi med också, oerhört praktiskt, och billigt!

    SvaraRadera
  5. Klippor ja... Härligt.

    SvaraRadera
  6. Hej! Kul med ännu en deltagare i Fredagstemat! Ja, det var ju så jag hittade hit, via Annika. Jag ska lägga till dig hos mig också.

    Du verkar ha haft en skön sommar, och längtat efter den svenska lika mycket som jag. Både du och jag får väl åka hem nästa år och njuta av den.

    Ordentlig grill må jag säga! Jag börjar bli lite sugen på att skaffa en sådan, men Maken är inte riktigt med på den visan än. Vi får se.

    Hälsningar från Kairo!

    SvaraRadera
  7. Roligt med fler fredagsbloggare!

    StrandMamman i Finland

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad