Avocado, solsting och kall öl


Ännu en dag i helvetet, åtminstone känns det så när man går utanför dörren. Jobbade mellan elva och tre, satt en stund i baren och drack och drack och drack. Vatten, Club soda, Ginger Ale och Red Bull. Hem, drack mer. Cola, vatten, festis och mer vatten. Har kissat en enda gång idag. Det säger allt. Lyckades vattna blommorna på verandan och diska, har till och med fått fint och rent på toan. Orkar dock inte skrubba badkar just nu. Ska bädda rent och tvätta lakan och faktiskt, försöka laga någon mat. Kycklingsallad kanske, amerikansk style. Grillad kyckling i småbitar blandas med majonnäs, selleri, lök och lite dijonsenap. Smaska på mellan vita brödskivor och ett par skivor mogen avocado och vips, en måltid som man kanske får ner i hettan.

Sitter och slöläser bloggar och undrar vad som hände, egentligen, med Linda Skugge. Det sägs att när fan blir gammal blir han religiös. Antar att det nya talesättet blir - När Linda Skugge blir gammal blir hon...tråkig. Tyckte hon var ganska bra en gång i tiden. Fritänkande, rebellisk, lagom yrväder liksom. Nu är hon insnöad, neurotisk, fördomsfull och ganska gnatig. Synd på så rara ärtor. Dock, och detta är viktigt, hoppas jag att hennes tjat om att tvätta händerna blir en landsplåga. Har aldrig fattat folk som inte tvättar händerna i tid och otid. Förutom alla hygieniska effekter är det ju så jävla skönt tvätta händerna! Helst med tvål som luktar gott. Hela tiden.

En bloggare som faktiskt är mycket roligare att läsa än Skugge, är en svensk polack som heter Barczyk och finns på http://mj.barczyk.se/blog/ . Han är tyken mot typ allt. Mest Skugge dock.

Om man har riktigt tråkig och vill känna sig överlägsen, kan man roa sig på http://la.wikipedia.org/wiki/Pagina_prima .

Har upptäckt en ny värld i datorn. Spider. Som en patience, otroligt vanebildande. Jag är såååå tråkig när det gäller dataspel. Jag gillar dom som redan är installerade eller Mahjong. Många timmar av mitt liv har gått åt till att flytta brickor. Allra bäst är det när man pratar i telefon. Nu ska jag tvätta lakan. Under tiden det snurrar i maskinen ska jag kyla en öl eller två att skölja ner middagen med. Det är varmt när Ulrika vill ha öl!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad