Lång dags färd mot tv-soffan

Linda Rosing går från klarhet till klarhet. Nu vill hon förbjuda re-tuscherade bilder. Jag ska tro på henne den dag hon slutar blondera sitt hår. Innan dess har hon inte så stor trovärdighet när hon pratar om "dåliga" förebilder för unga tjejer. Men ändå. Unika Partiet lär ha världens chans att komma in i riksdagen, i synnerhet som de sittande går från mygel till mer mygel. Har alltid tyckt lite synd om Mona Sahlin efter Toblerone-affären (som aldrig hade drabbat en manlig politiker, dom kan av någon outgrundlig anledning sitta kvar efter porrklubbs-skandaler och värre mygel än så). Men nu, Mona, vad gör du? Fifflar till ett asbra jobb åt din dotter? En dotter som är bildad och sannolikt intelligent, behövde hon verkligen den hjälpen, Mona? Gjorde du henne inte en ganska så stor björntjänst?

Idag fyllde Kelly år, hon är servitrisen som är riktigt trevlig när hon inte är för stenad för att prata. Kim hade med sig en typiskt amerikansk födelse-dags-tårta till henne, den ser ni ovan. I ärlighetens namn ska jag säga att dom brukar vara vackrare, med blommor och grejer. Bilden till höger visare Kelly, Kristen som ska bli kriminaltekniker och Kim, min amerikanska "kusin" (egentligen kusindotter till min morbror, men det blir väl släkt det också?).

Håller på att storstäda. Dammsugit The Front Porch. Vattnat alla blommor. Delat piller i dosetterna för sex veckor framåt. Städat ur två kökslådor (ni vet, dom där slänga-allt-som-man-inte-orkar-lägga-där-det-borde-vara-lådorna). Nu har jag hänga in ren tvätt, bädda rent, tvätta en maskin samt dammsuga runt soffan samt diska kvar. Ska gå fort. Alldeles för mycket bra saker att titta på inspelat på min DVR. Ny serie började häromdagen, Vanished. FBI-agent med stoooor skuld bakom sig (död kidnappad pojke som kunde ha räddats om agentens chefer lyssnat på honom och så vidare) löser fall med försvunna. Verkar det som. Bra tempo, snyggt filmat. Kan bli något. Ska följa den, ER (Cityakuten, min och Ankis favoritserie), Without a Trace, Cold Case, Law / Order Criminal Intent, Lucky Loui (sjukt rolig sitcom om gift par), samt alla snygga brittiska deckare. Ni förstår att min höst kommer att bli ansträngande, eller hur.

Skulle ha blivit hämtad av Robyn 9.45 i morse för en tripp till Sams Club och veckans storinköp till baren. Bredvid här ser ni Ed och Robyn, dom är bästa kompisar och har jobbat ihop på ett annat ställe, nu jobbar båda hos oss. Vaknade 9.50 och rusade upp i panik. Ingen Robyn och inget svar hemma hos henne heller. Gick ner och öppnade upp köket, sen kom grossistkillen vi beställer varor av och Robyn kom ungefär samtidigt så vi fick åka på lunchen istället medans Rob skötte ruljansen. Sen vart det skära selleri, sallad, tomater, lök, fylla på oliver, pepperoni, pickles (som vi skulle kalla inlagd gurka) och allt annat som de små liven kan tänkas behöva en riktigt stressig onsdagkväll. Gick och vattnade mosters blommor, funderade på att ta ett långt avslappnande bad i deras pool, men liftade hem med Robyn istället och satte igång att städa. Tack, Luther!

Nu har jag hållit på i elva timmar som en manisk galning. Allt klart förutom sovrummet med bäddning och tvätt. Måste ha fått energi av alla dyra vitaminer jag köpte igår i Holistiska affären. Multivitamin/mineraltablett, flytande järn typ Blotsaft, Biotin som ska vara bra för håret - allt detta för 69 dollar. Men då fick jag ett Biotin-schampo samt ett kilo handgjort Amish-smör också. Blev så förskräckt över priset att jag slank in på Wine & Spirits-affären och köpte 1.75 liter svensk vodka (kallad Svedka) samt en 75:a Mount Gay västindisk Rom för bara 30 dollar. Åkte dit med Regan och Heather som sedan kom med hem och spelade Chicago och Shithead i ett par timmar. Drack en enda öl, en Yuengling. Blev snurrig. Lägger in en sista bild på EJ, vår hyperaktive biokemi-professor/bartender och Ed.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad