Det bidde en tummetott


Det bidde inga kanelbullar igår. Det bidde ett fyra timmars samtal med styvsvärmor istället. Hon bor i Los Angeles och är en hårligt galen kvinna med mycket humor. Vi bestämde att vi ska ses i Las Vegas för en vild tjejhelg med massa alkohol och ännu mer prat vid de enarmade banditerna. Kostar väldigt lite att åka till Las Vegas, man kan flyga och bo på hotell för ett par hundra dollar. Casinogubbarna vill bara ha dit en så att man ska slösa bort sina pengar vid spelborden. Works for me.

Det bidde ingen klippning heller. Lisa hade som vanligt tagit fel på dag, torsdag ska det visst ske. Fortfarande nio på morgonen. Värt att vänta på, frisören är duktig som fan. Skam vore det annars, hon duger åt min kusin och han är värre än Bateman i American Psycho. Trust me.

Nu ska jag klä på mig och åka ut och shoppa med moster. Lite förnödenheter och lite lyxkonsumtion. Aldrig fel. Behöver en ny tandborste, en ny brödrost (den gamla som också är ny, har muslort i sig...hemskt), och massa andra saker. Sen ska jag jobba från halv fem till frågetecken. Går hem när det lugnar ner sig. Och kosar mig.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad