Avkoppling

Jovisst jobbade jag brunch. Eller rättaee sagt, jag var Gud. Shawn och Curtis skulle prova att jobba ensamma och det gjorde dom bra, jag var mest där som övervakare. Nu har jag tagit ut soporna, öppnat min grillkartong och sett att jag måste köpa en gastank också. Ska ta mig upp till Barnes & Noble för lite Starbucks-kaffe och avkoppling (har inte varit så mycket av den varan det senaste) och sen köpa snöre. Just det, snöre. Det är en av de saker man behöver titt som tätt men som jag ALDRIG kommer ihåg att köpa. Tror moster ska följa med.

Försöker ringa mamma på Skype men hon svarar ju aldrig! Antar att hon inte hör.

Kommentarer

  1. Nej jaghar inte hört nåt. Antagligen varit på uteplatsen. Vi kan väl försöka imorgon igen. Varför är du i behov av just snöre ? Funny ! Kram och godnatt.

    SvaraRadera
  2. Snöre behöver man till allt möjligt, men jag hittar aldrig en enda liten bit. Trött på att klippa bort snären som SKA sitta i kläder, påsar, skor etc. Nu ska jag sova som en prinsessa, prova att ringa mig vid halv tio på morgonen min tid, jag börjar inte förrän halv elva. Kram!

    SvaraRadera
  3. Vi hämtar bilen vid den tiden .men försöker vid annan tidpunkt. Blir det NY resa ?

    SvaraRadera
  4. Ingen NY resa, nu ska jag jobba! Om tio minuter! DEt regnar... men lilla trädet är planterat!

    SvaraRadera
  5. Bra att det regnar lite också. Nyfiken på ditt träd bl.a.Ringde resebyrån idag.Jag kommer till Washington kl. 15 och landar i Altoona 18 00, eran tid alltså. Hur jobbar du tisdag ? med tanke på telefonsamtal. Vi hörs.

    SvaraRadera
  6. Om du menar i morgon tisdag sa jobbar jag afton, fran 16.00 tror jag. Haha, snart e du har! Jag har massa kvar att gora, ska mala ditt rum ikvall. Kraaaaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  7. Jag försöker Skypa dig ikväll kl. 21 vår tid. Kraaaaaam

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad