Deklaration...


Yes! Jag får tillbaka på skatten! Hela 459 dollar på den federala skatten, det blir lagom för att skaffa nya däck till lilla Jeepen, det. Och eftersom allt är lite snabbare här, kommer jag att få pengarna inom 9-14 dagar. Det ni, svenskar! Dessutom verkar det som om jag får de omtalade 600 dollar som Bush är vänlig nog att "ge" alla amerikaner. Och vet du vad, mamma lilla. Det blir perfekt för en liten resa för dig och mig. Kanske Las Vegas, kanske Los Angeles? Eller föredrar damen en helg i Karibien?


Som alla förstår har jag deklarerat. Eller rättare sagt, Pam från jobbet kjom upp och hjälpte mig. Nu ska jag försöka gåra den statliga och den lokala deklarationen själv. Det är lite krångligt när man bor i USA eftersom man som svensk glömmer bort att staten, dvs. Pennsylvania, fungerar som ett land i sig. Dessutom har vi den lokala delen vilket jag antar motsvarar kommunala skatten i Sverige. Men man måste deklarera separat. Men vem bryr sig när man får pengar tillbaka inom 2 veckor...


Har fått min första dos av experimentdrog idag. Orencia heter den och jag vet ju inte om det var den jag fick eller om jag bara fick koksalt, men 21 rör med blod tog dom i alla fall. Tjugoen! Himlar. I morgon kommer The Exterminator hit. Min hyresvärd har fixat så att det ska komma specialister och jaga möss. Tack för det. Dessutom kommer snart en snäll gubbe och mäter övervåningen så att jag kan få nya heltäckningsmattor här. Yes! Jag vill ha mjuka...


Ledig i morgon... Skönt. Hade en ledig dag igår också, men då jobbade jag lite med moster med priser och annat liknande. I morgon ska jag försöka bringa ordning i det kaos som kallas hem. Kanske måla lite på bakgården. Det ska bli typ 10 grader varmt, ännu mer på fredag. Våren är här, vänner och fiender.


Ska stanna uppe lite i natt och ringa Sverige, tror jag. Om jag klarar det... Har ni sommartid ännu???

Kommentarer

  1. Många positiva saker hos dig just nu . jag gläds med dig ! Kommerdu ihåg kostn. för med. som jag hämtat ut ? Vi får höras på tel snart . Kram.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad