Stressen ökar

Nu är det på det viset ställt, att jag under inga omständigheter kommer att ha huset i det skick som jag hade önskat i syfte att imponera på modern. Det finns liksom inte tillräckligt med timmar och kroppen är gammal och trött. Har i alla fall efter dagens lönearbete, lyckats besöka Gabriel Brothers där jag hittade lite smått och gott till mamma, mer fröer och krukor och andra saker. Sen var jag på K-Mart som jag hatar, förutom att de har en massa fina blommor och billig jord och stenar. Köpte massa planteringsjord samt 100 kilo fina små flodstenar att ha i rabatterna. Dom hade en liten fontän/vattenfall med en kerub på och inbyggd belysning som jag ville ha, men den var för dyr.

På väg hem ringde Shawn från baren och undrade vart mina hemgjorda Veggie-burgers var och jag var tvungen att tala om att de var slut. Amanda hade naturligtvis rekommenderat dem till en gäst så jag svängde vägen om och mixade ihop det hela och gav gästen ett smakprov. Enkelt men mycket gott - bara hummus som jag blandar med fint riven morot, finhackad persilja och japanskt ströbröd. Forma till biffar och stek i smör (eller olja om man är vegan). Sååååå goda att till och med inbitna carnevorer älskar dem.

Nu ska jag duscha, tvätta, bädda rent, sätta fröer, rensa ut allt från moderns rum och sen sova så jag kan gå upp och måla i morgon bitti, tidigt. Kan fortfarande inte lägga ut bilder. Satan.

Kommentarer

  1. Jag provar att Skypa dig kl. 21 ikväll, vår tid. Eller så kan du försöka. Kraaaaaaam. Skrev på fel ställe först.

    SvaraRadera
  2. Hemmgjorda vegobiffar låter bra! Du är bäst! KRAM <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad