Hot Flash


Hemma igen, det är snart midnatt och tjugo grader varmt... Men snart kommer regnet och i morgon blir det lite mer normalt. Det var långtifrån behagligt på jobbet, 45 grader varmt och vi kunde inte fatta varför, tills morbror kom ner och upptäckte att en av de stora fläktarna i köket var trasig. Ojoj. Inte bra. Inte med gasspis, gasgrill och massa fritöser. Tydligen kan hela rummet explodera om det blir för varmt, gasångorna kan antändas... Men nu vet vi! Har druckit massor, så jag mår bra. Ännu inte trött, varit vaken sen sex i morse! Fullmåne.


Antar att det kommer att vara värre om 8 timmar då jag ska vakna för att gå ner och laga brunch. Mamma kommer om 18 dagar!!!!! Herregud, hur i hela världen ska jag bringa någon sorts ordning i detta kaos! Det ordnar sig nog.


Nu är det dags att duscha, det har varit lite svettigt i afton. Men först ska jag beställa lite humle-plantor online, att plantera framför huset och bakom.

Kommentarer

  1. Vilken tur ! Syns inte dom fläktarna ? Idag var vi en sväng till Instön, men som oftast så blåste det lite kylit där :Sen köpte vi var sin banan i Marstrand, och vände hemåt igen. Jag har en liten skogsmus som äter fågelfrö, sen försvinner den under trätrallen, för att sedan upprepa proceduren. Det är okey så länge den är på utsidan huset,. Hittade ni någon mer hos dej ? Vi hörs. Kram

    SvaraRadera
  2. Ser just nu på Amerikan Idol. Det är väl redan klart hos er ? Jag har inte följt det så noga denna omgången. Du är kanske inte hemma från jobbet än ? Som sagt ,antagligen blir husbilen såld nu. Bara inte gubben ändrarsig. Vi ska lämna den på fredag, var det uppgjort. Vi får se. Kul om ni kan komma iväg tii NY.Kram.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad