Brorsan...

En Polaroid 330 och en 340. Den ena fran 1969. Instruktionsbocker ar med, blixt och lampor till den i vaska. Kanske bara skit, men dom ser att vara i bra skick. Let me know.

Kommentarer

  1. Är inte så säker på att han vill ha Polaroid. Dom har slutat tillverkats,och filmerna är dyra. Men vem vet... Kul med mattan där... Men vi kommer väl att vara mest utomhus på dagarna.och du har ju en bottenvåning också. Så det är nema problema ,tycker jag . Däremot är det nya flygtider vilket nog innebär att jag inte lär hinna med det tänkta planet till Altoona. Ska kolla med resebyrån på måndag. Kram och godnatt

    SvaraRadera
  2. Nya flygtider? Hoppsan. Kan du inte flyga alls till ALtoona eller ? Antar att vi vet pa mandag. Nu ska jag sova, jobbat 10 timmar igen. Kram

    SvaraRadera
  3. Jovisst kommer jag med colgan air till aaaaltoona, men jag hinner nog inte med 1800 olanet,men det ser ut att vara en connecting flight kl 2136 fr. Washington till Altoona, så det blir nog den tiden istället. Vet mer på måndag när jag pratat med resebyrån. Antar att du jobbar brunch eftersom du inte svarar i telefon. Men vi hörs senare.

    SvaraRadera
  4. Nja … gamla Polaroider: det ska i så fall vara storformatspolaroidkameror, och de är svåra att hitta. Och filmen snordyr. Men ta en bild på dem och lägg ut så får jag se! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Recept på syltefläsk

FB och Instagram dödade bloggen.

Obegripligt korkad